Verzendingsbeleid

§ 1 Levering, Levertermijnen, Beschikbaarheid van waren

  1. Indien er niets anders is overeengekomen, vindt de levering aan het door de klant opgegeven leveradres. Indien tijdens
    de bestelprocedure niets anders wordt meegedeeld, vindt de levering binnen 3 à 4 werkdagen na bevestiging van de betaling. 

  2. Als op het tijdstip van de bestelling de door de klant uitgekozen waar niet beschikbaar mocht zijn, wijst de verkoper de klant daar bij het begin van de bestelprocedure op. Verkoper neemt in de bevestiging het aanbod van de klant slechts aan voor zover het de waar betreft die beschikbaar is.

 

§ 2  Prijzen, Verzendkosten

  1. Alle prijzen die op de internetpagina‘s aangegeven zijn, dienen te worden gelezen als inclusief de op dat moment geldende verzendkost.

  2. Verkoper deelt de klant de in rekening te brengen verzendkosten, alsmede eventuele bijkomende kosten tijdig voor het uitbrengen van een aanbod door de klant mee. De verzendkosten komen voor rekening van de klant.

§ 3 Betaling,

  1. Verkoper accepteert alleen de betaalwijzen die de klant in het kader van de bestelprocedure op dat moment zijn genoemd.
    De volgende betaalwijzen staan in principe ter beschikking:  betaling per creditcard (Visa, Master Card en maestro ), betaling op factuur en betaling per PayPal.